Støtteforeningen for Jørgen Dragsdahl » Om Jørgen Dragsdahl » Dragsdahl får Sabroe klubbens hæderspris 2011

Dragsdahl får Sabroe klubbens hæderspris 2011

Jørgen Dragsdahl modtog fredag 21. januar 2011 Peter Sabroe klubbens hæderspris på 10.000 kroner.

Klubben, som består af socialdemokratiske mediemedarbejdere, motiverede overrækkelsen med:

"Prismodtageren er kendt for sit værdifulde, spændende og altid veldokumenterede arbejde, og som følge af dette bliver han forfulgt af stærke højrekræfter i dansk politik. Men han har valgt at kæmpe imod, og han har dermed truffet den samme beslutning, som Peter Sabroe gjorde i lignende situationer. Peter Sabroe Klubben har derfor valgt ham som årets prismodtager".

I forbindelse med prisoverrækkelsen blev der holdt taler af fhv. udenrigsminister Kjeld Olesen, fhv. udenrigsminister Mogens Lykketoft, fhv. kulturminister Jytte Hilden og SFs folketingsmedlem Pernille Frahm samt Peter Sabroe Klubbens formand Karl Vilhelm Christiansen.